Žilina patrí k najkrajším väčším mestám na Slovensku. Nachádza sa v blízkosti dvoch susedných republík a prechádzame cez ňu, ak cestujeme zo západu na východ. Ak vás čaká návšteva tohto mesta, vyberte si dobré ubytovanie na úrovni, ktoré vám poskytne komfort a zároveň sa nebude nachádzať na okraji mesta. Takéto podmienky spĺňa jedine hotel, ktorý sa nachádza na Hlinskej ulici, ktorá sa nachádza len kúsok od historickej časti mesta Žilina.

Hotel Galileo

Patrí k najlacnejším hotelom v Žiline a aj napriek nadštandardnému zariadeniu neponúka predražené ubytovanie. Navyše sa nachádza len pár stoviek metrov od historickej časti Žiliny – od Mariánskeho námestia, ktorému sa hovorí aj Štvorcové námestie. Z vonkajšej strany vás dostane svojou jednoduchosťou, ktorá sa zapáči aj tým náročnejším klientom, ktorý vyžadujú 100% komfort.

Organizácia osláv

Ak sa vám tento hotel zapáči a s jeho službami budete maximálne spokojní, zaujať vás môže aj ponuka organizácie osláv. Ak budete chcieť zorganizovať pompéznu svadbu v Žiline a budete vyžadovať väčšie priestory, pokojne sa môžete dohodnúť s tímom, ktorý má na starosti práve organizáciu takýchto udalostí. Keď všetko zveríte zamestnancom hotela Galileo, môžete sa venovať iným dôležitejším činnostiam, ako výberu svadobných šiat, pánskych oblekov, darčekov pre oslavujúcich.

Zaujímavosti v tomto meste

Ak vás okrem oddychu a oslavy v tomto luxusnom hoteli zaujíma aj okolie tohto hotela, určite sa prejdite na Mariánske námestie, ktoré má typické podlubia, ktoré nenájdete v žiadnom inom meste na Slovensku. Okrem týchto podlubí si vychutnajte výhľad na prekrásny Kostol Obrátenia sv. Pavla a kláštor jezuitov. Na tomto námestí, presnejšie zboku, uvidíte Radnicu mesta Žilina. Vedeli ste ale, že v tomto meste sídli obľúbená klinika Ryant Clinic, ktorá vykonáva zákrok vazektómie, laserovú epiláciu, odstraňuje kožné výrastky, bradavice a znamienka?

Okrem týchto pekných pamiatok v Žiline vás môžu zaujať aj tieto: Nová synagóga, Rosenfeldov palác a Budatínsky zámok.

Odporúčané weby