Slovenská hokejová, i futbalová liga sa nedá porovnať s NHL a hociktorou európskom futbalovou ligou. Každý Slovák, či už malý, alebo veľký, si túži pozrieť naživo zápas svojho obľúbeného tímu, ale odrádza ho práve neprístupnosť vstupeniek, nakoľko väčšina miest sú permanentky. Ak chcete zažiť atmosféru hokejového alebo futbalového zápasu, tak v tom prípade si otvorte web stránky futbaltour.sk a hokejtour.sk.

NHL

NHL patrí k najpozeranejším hokejovým ligám. Slovákov zaujíma aj KHL, v ktorej pôsobí aj bratislavský Slovan. Pozrieť si však naživo práve NHL láka každého z vás, a to nielen mužov, ale i ženy a malé deti. Ak máte radi Zdena Cháru alebo Tomáša Tatara, určite si kúpte lístky na NHL čím skôr, aby sa vám vôbec ušli dobré miesta na zápas vášho obľúbeného tímu. Zažite atmosféru pravého hokejového zápasu v zámorí a uvidíte, že toto nebude posledný zájazd, ktorý podniknete.

Liga Majstrov

Ak vás zaujala Premier League alebo La Liga, práve na futbaltour.sk nájdete zápasy na vaše obľúbené futbalové mužstvá. Skutočným zážitkom bude ale Liga Majstrov, kde sa stretnú dva fantastické tímy, ktoré patria k európskej špičke. Vstupenky na Ligu Majstrov získate práve na tejto stránke. V cene nebudete mať len vstupenky, ale i letenky + ubytovanie so sprievodcom. Bude to skutočne krásny zážitok, na ktorý dokonca života nezabudnete.

Povinná výbava

Zažite atmosféru hokejového a futbalového zápasu v zahraničí a uvidíte, že sa tam budete chcieť opäť vrátiť. Na takúto príležitosť si pribaľte do batožiny kvalitný foťák s nabitými batériami a samozrejme pekné tričko s potlačou vášho obľúbeného tímu. Veď musíte byť predsa poriadny fanúšik, no nie?

Zažite atmosféru hokejového a futbalového zápasu aj vy. Navštívte futbaltour.sk a hokejtour.sk.

Odporúčané weby