Svoj domov milujeme nadovšetko a práve preto sa ho snažíme zariadiť v štýle, ktorý sa nám páči a nie podľa aktuálnych trendov. Keď sa však po čase rozhodneme modernizovať vybavenie domácnosti, pri predstave, že minieme veľkú čiastku svojich úspor, nám je skôr do plaču. Skúste sa inšpirovať našimi nápadmi. Modernizujte rýchlo a zároveň lacno.

Obliečky, záclony, deky

Skúste staré fádne doplnky vymeniť za nové svieže. Hlavne nech je všetko pekne farebne zladené. Horčicová a tmavozelená sú momentálne IN. Rozžiarte svoj domov farebnosťou. Skúste obliečky na vankúšoch v obývačke nahradiť inými farebnejšími. Staré deky vyhoďte a kúpte si nové taktiež farebné. Opotrebované záclony taktiež vyhoďte a kúpte si dlhé biele záclony. Samozrejme, môžete aj farebné. Biele sú ale univerzálne a hodia sa vám do akéhokoľvek priestoru.

Kvety

Na parapety poukladajte rôzne kvety, ktoré vám priestor osviežia aj v tomto ročnom období. Najideálnejšími izbovými rastlinkami sú orchidey. Ich krásne kvety vám rozžiaria miestnosť, aj keď bude za oknami pršať alebo padať sneh. Určite si ale nekupujte umelé kvety. Sú to chytače prachu a sú veľmi nevkusné, nech už máte miestnosť zariadenú v akomkoľvek štýle.

Kľučky, úchytky

Ak ešte neplánujete kupovať nové interiérové dvere, vymeňte kľučky. Tie sa ako prvé opotrebujú a ich výmenu budete musieť skôr, či neskôr určite zrealizovať. Ak však máte viac peňazí v rezerve a interiérové dvere máte osadené už niekoľko desaťročí, vymeňte aj tie. Odporúčame dyhované interiérové dvere od slovenských výrobcov. Sú veľmi kvalitné.

Odporúčané weby