Ak podnikáte, resp. chystáte sa opustiť prácu, aby ste rozbehli svoj biznis, pravdepodobne ste už počuli o virtuálnej kancelárii. Virtuálnu kanceláriu využívajú podnikatelia z rôznych dôvodov. Ak chcete vedieť, čím je virtuálna kancelária taká výnimočná, neprestávajte čítať náš príspevok.

Je v Bratislave

Virtuálne kancelárie nájdete jedine v hlavnom meste. Firmy, ktoré predávajú takéto virtuálne kancelárie, pociťujú každý rok veľký záujem zo strany nových podnikateľov, ale prekvapujúco aj podnikateľov, ktorí sú už na trhu nejaký ten rôčik. Nachádzajú sa na tých najlukratívnejších bratislavských adresách, čím vzbudzujú záujem klientov.

Je výrazne lacnejšia ako kancelársky priestor

Nielenže do nej nebudete musieť nosiť kancelársky nábytok, je lacnejšia ako ktorýkoľvek kancelársky priestor. Za virtuálnu kanceláriu zaplatíte niekoľko desiatok eur mesačne, kdežto za kancelársky priestor, nemusí byť ani v Bratislave, niekoľko stoviek eur. Už len práve kvôli tomuto by ste si aj vy mali vybrať a zaplatiť virtuálne sídlo v Bratislave.

K virtuálnej kancelárií dostanete aj služby naviac

Virtuálna kancelária je výnimočná aj tým, že sa na nej nemusíte fyzicky nachádzať, čiže bez najmenších problémov môžete riadiť chod svojej firmy aj z domácej pracovne. Okrem toho služba virtuálnej kancelárie zahŕňa aj ďalšie služby. Jednou z nich je aj možnosť krátkodobého prenájmu zasadacích priestorov. Ak si teda nechcete všetkých zamestnancov volať k sebe domov, môžete sa dohodnúť na prenájme týchto zasadacích priestorov.

Ak už máte založenie spoločnosti za sebou a hľadáte kancelársky priestor, nehľadajte ho. Prenajmite si virtuálnu kanceláriu.

Odporúčané weby