Čo sa týka krásy, každá žena si prizná, že má nedostatky. Vôbec si ale neuvedomuje, resp. nechce uvedomovať, že tieto nedostatky sa dajú aj perfektne zamaskovať. Treba len vedieť, ako na to. S ktorými problémami sa však žena nebude vedieť nikdy stotožniť?

Škaredý úsmev

Škaredé žlté a krivé zuby sú pre každú ženu postrachom, pričom tento problém sa dá ľahko vyriešiť. Zažltnuté zuby vyčistíte kvalitnými bieliacimi pásikmi, zubnými niťami a medzizubnými kefkami. Krivé zuby si zase narovnáte jedine tým, že navštívite zubára, ktorý vám spraví odtlačky chrupu a na základne toho vám zubný technik bude môcť vyrobiť strojček na zuby. Rátajte však s tým, že najmä výroba strojčeka bude drahá a proces naprávania chrupu bude bolestivý. Výsledok však bude stáť za to.

Vypadávanie vlasov

Ďalším problémom, čo dokáže ženu potrápiť a s čím sa nebude vedieť nikdy zmieriť, je vypadávanie vlasov. Dôkladnou starostlivosťou o vlasy však tomu dokážete predísť. Umývajte si vlasy nie príliš horúcou vodou, nesušte ich fénom, používajte kondicionéry a olejčeky, robievajte si domáce masky z vajíčka a na rozčesávanie používajte výhradne kefu.

Tip na vypadávanie vlasov

Keď vám začnú vlasy vypadávať vo väčšom množstve, zachrániť ich môže skvelý prípravok Toppik.

Nadbytočné kilogramy v rizikových partiách

Ani jedna žena sa ešte nedokázala zmieriť s nadbytočnými kilogramami a najmä tými v rizikových partiách ako je zadok, boky a brucho. Bohužiaľ niekedy svoju váhu nedokážeme ovplyvniť. To, ako vyzeráme, má na svedomí aj genetická predispozícia. Pravidelným pohybom a lepším stravovaním však dokážete spraviť pre svoje telo niečo. Možno to nebude úplný ideál, ale aspoň niečo. Určite sa ale vyhýbajte drastickým diétam. Mohol by vás prekvapiť jojo efekt.

Odporúčané weby