V súčasnosti nie je problém prenajať si skladové priestory. Najmä vo väčších mestách je dostatok takýchto priestorov, čím si aj majitelia takýchto priestorov môžu dovoliť prenajímať tieto priestory za oveľa vyššiu cenu ako v minulosti. Ak sa práve chystáte ešte len zariaďovať takéto priestory, nie je na škodu, keď si naštudujete nové informácie o tom, ako zariaďovať takéto priestory. Poďme teda na to.

Regále

V prvom rade je potrebné do skladu dodať regálový systém, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Vyberať regále by ste si mali najmä podľa toho, čo v nich bude umiestnené. Nemôžete si dovoliť podceniť ich výber, nakoľko len malé preťaženie akéhokoľvek skladového regálu by mohlo spôsobiť úraz niektorému zo zamestnancov, ktorý sa bude práve nachádzať v jeho blízkosti.

Funkčné vysokozdvižné vozíky

Na prepravu materiálov je nevyhnutné zabezpečiť si dostatočný počet vysokozdvižných vozíkov. Ak sa vám budú zdať nové vozíky príliš drahé, kľudne si kúpte jazdené vozíky. Vyjdú vás omnoho lacnejšie a čo je hlavné, fungujú tak, ako aj tie nové. Nemusíte sa teda báť, že jazdený vozík by ohrozoval niektorého zo zamestnancov. Pozor ale, ak si chcete zlepšiť manipuláciu s vysokozdvižným vozíkom, hodil by sa vám bočný posuv na vzv.

Sklad je priestor, v ktorom sa kladie dôraz na presnosť. Dávajte si preto maximálny pozor pri jeho zariaďovaní. V žiadnom prípade nešetrite na použitých materiáloch. Nevyplatilo by sa vám to. Investujte nielen do kvalitných regálov a vysokozdvižných vozíkov, ale aj do ich pevných koliesok, ktoré im umožňujú pohybovať sa z miesta na miesto.

Odporúčané weby