Aj keď je vonku ešte zima, vy by ste sa pomaly už mali zamýšľať nad riešením, ako sa vysporiadať s veľkým teplom v podkrovných izbách a s nepríjemným hmyzom, ktorý sa u vás rok čo rok usídľuje. Ako na to? Povieme si.

Neznesiteľné teplo v podkroví

Máte podkrovné miestnosti a cez letné mesiace vám tam praží slnko? Skúste tomu nejako zabrániť. Vy však netušíte ako? Úplne jednoducho. Teplo v podkroví neodstránite pravidelným vetraním. Práve naopak, zhoršíte to. Skúste si na vynikajúcom eshope obzrieť kvalitné rolety na strešné okná, vďaka ktorým sa slnko u vás v podkroví ani len neukáže. Tieto rolety dokážu poskytnúť optimálnu ochranu nielen pred teplom, ale aj pred slnkom. Kde ich nájdete? Nájdete ich na stránke venys.sk.

Najlepšie sieťky proti hmyzu

Najlepším riešením, ako odstrániť hmyz zo svojej domácnosti, je nasadiť na okná sieťky proti hmyzu od Venys. Venys poskytuje sieťky overené kvalitou a trvácnosťou. Nemusíte sa báť, že mucha väčšieho alebo menšieho objemu sa prepchá cez neprekonateľné sieťky! Povedzte hmyzu raz na navždy nie. Bude vás to stáť len málo. Zájdite na eshop venys.sk a vyberajte si toľko sieťok, koľko máte okien.

Sieťky nezabúdajte aj v spálni!

Spálňa by mala byť tiež chránená. Čo keby ste si aj do svojej spálne dali vynikajúce sieťky? Ak to spravíte, potom si už v kľude budete môcť vychutnať spánok na dobrom matraci. Tento matrac sa predával v tom najlepšom katalógu zdravotne-matrace.sk. Práve tento eshop ponúka široký sortiment. Výber matracov je naozaj veľký. Chcete aj vy nový zdravotný matrac.

Odporúčané weby