Pri návšteve akejkoľvek ambulancie máme rešpekt. Rozmýšľame, čo nám asi lekár povie a či nás zbaví bolesti, ktorá nás prinútila navštívi ho. Každý lekár chce, aby ambulancia mala nielen kvalitné potrebné vybavenie, ale aby pacientom spríjemnila chvíle strávené v čakárni a v ambulancii tak, aby z nich odchádzali s dobrým pocitom.

Ak chcete zmodernizovať ambulanciu, poradíme vám pár tipov, ako na to.

Kúpte si zdravotnícku stoličku

Ošúchané, nepohodlné stoličky v ambulancii nie sú príliš dobrým pohľadom pre všetkých, ktorí navštívia ambulanciu. Kúpte si kvalitnejšie zdravotnícke stoličky s pevnou konštrukciou, odolným poťahom a hlavne v ergonomickom prevedení. Odporúčame kupovať zdravotnícke stoličky na koliečkach, ktoré umožňujú rýchly presun.

Zdravotnícke stoličky MEDI sú nenáročné na údržbu a majú ergonomické sedenie. Medzi lekármi sú obľúbené práve tieto zdravotnícke stoličky.

Lavice do čakárne

Pohodlné sedenie by ste mali zabezpečiť nielen sebe, ale aj všetkým pacientom. Odporúčajú sa viacmiestne lavice do čakárne. Je len na vás, aké prevedenie si vyberiete. Odporúčajú sa aj čalúnené, aj plastové, preto je len na vás, ktorý typ lavíc do čakárne uprednostníte. Musia byť však pohodlné, stabilné a nesmú byť náročné na údržbu. Pohodlnosť lavíc by však mala rozhodovať, aké si kúpite.

Ak chcete, aby sa pacienti cítili dobre v čakárni, lavice do čakárne k tomu výrazne prispejú.

Nezabúdajte k laviciam nachystať aj odkladací stolík, na ktorý umiestnite košík s návlekmi. Hygiena je predsa priorita!

Okrem nových zdravotníckych stoličiek a lavíc zabezpečte pacientom pitný režim. Džbány s pohármi a čistá voda v prípade potreby pomôže.

Aby ste ale mali istotu, že všetko bude v čakárni tak, ako má byť, pokojne zainvestujte aj do kamerového systému. Ďalej nezabúdajte na kvety.

Odporúčané weby