Každý podnikateľ chce, aby jeho tržby naďalej rástli. Chce, aby boli klienti spokojní so službami a produktami, no neuvedomujú si, že ak toto chcú dosiahnuť, musia si budovať vzťah so svojou klientelou. Ak klienti nebudú vidieť, že podnikateľ nemá záujem o spätnú väzbu, jednoducho si nájdu niekoho iného, kto ju bude vyžadovať a poskytovať.

Vytváraním reklamných predmetov však u klientov jednoznačne zabodujete.

Reklamné tričká

Jedná sa azda o najpraktickejší reklamný predmet, ktorý klient aj využije. Ak chcete vytvárať takéto reklamné predmety a dávať ich verným klientom, potrebujete k tomu prístroj, ktorý sa volá termolis. Ide v podstate o zariadenie, ktoré využíva samotnú technológiu pre tepelnú tlač. Tento prístroj umožňuje vytvárať potlač nielen na tričká, ale aj na iné predmety, iné povrchy. Termolisy sa využívajú aj na tlač etikiet a podnikatelia ich využívajú aj na tlač na nezvyčajné materiály – na polypropylén, či polyester.

Ak chcete svojim klientom dávať ako pozornosť reklamné tričká, či iné reklamné predmety, kúpte si nové termolisy do firmy.

Hrnčeky s logom firmy

Po tričkách druhý najvyužívanejší a najžiadanejší reklamný predmet. Na vytváranie takýchto reklamných predmetov ale budete potrebovať tlačiareň na hrnčeky, čiže termolisy na hrnčeky. Odporúčame používať ako potlač logo firmy spolu s mottom firmy. Takýto reklamný predmet zákazníci využijú a nebude im zavadzať v poličke a zapadať prachom.

Ovládanie termolisov na hrnčeky je jednoduché. Jedná sa o prístroj, ktorý nezaberie veľa miesta. Potlač hrnčekov musí byť dokonale prepracovaná, pretože ak bude potlač nedostatočne prepracovaná, ukáže sa to na samotnom predmete, na hrnčeku.

Okrem týchto reklamných predmetov môžete klientom poslať reklamné brožúry, kde sa dozvedia o budúcnosti firmy a niečo o vás. Ďalej odporúčame kľúčenky, USB kľúče, alebo aj Power banky.

Odporúčané weby