Vianoce tu máme za pár dní a väčšina z vás sa už na tieto najkrajšie sviatky roka poctivo pripravuje. Niektorí zháňajú vianočné stromčeky, niekto zase dokupuje vianočné darčeky pre svojich príbuzných. Začiatkom decembra však organizujú firmy, či už malé, alebo veľké vianočné večierky, kde sa neformálne budú môcť stretnúť so svojimi zamestnancami, kolegami.

Ak podnikáte, potešte svojich obchodných partnerov a zamestnancov peknými vianočnými darčekmi. Ak neviete, čo im kúpiť, pár zaujímavých tipov pre vás máme.

Darčekové koše

Vo viacerých darčekových predajniach budete mať možnosť kúpiť darčekové koše, v ktorom bude luxusný tovar. Takto sa vyhnete zbytočnému vymýšľaniu darčekov pre obchodných partnerov, resp. darčekov pre firmy a zamestnancov.

V balíku bude luxusný alkohol a kvalitné maškrty.

Káva do firmy

Kávou do firmy rozhodne nič nepokazíte. Kávu miluje každý a ak máte vo firme viacero kávovarov, zamestnancov potešíte tým, že si nebudú musieť nosiť vlastnú kávu, ale im pod vianočný stromček kúpite kvalitnú kávu do firmy. Známe predajne káv ponúkajú lahodnú kávu do firmy, samozrejme však vo väčších baleniach. Sú vysoko kvalitné a chutné.

Čo keby ste kúpili slovenskú kávu do firmy? Vždy čerstvá káva slovenskej kvality poteší každého zamestnanca, ale aj obchodného partnera.

Kvalitné víno a čokoláda

Ak sa vám nechce nič vymýšľať, obchodných partnerov, ale aj zamestnancov potešte kvalitným značkovým výberovým vínom a dobrou čokoládou. Takýto darček poteší za každých okolností. Veď kto by nemal rád víno a sladkosti?

Diár, zápisník a pero

Zamestnancom odporúčame kúpiť diár, zápisník a pero. Využijú ich nielen v zamestnaní, ale aj doma. Keď kúpite kvalitné pero v luxusnom balení, v menších firmách aj s menom zamestnanca, vianočný darček máte vybavený.

Odporúčané weby