Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia a ak ešte zháňate posledné darčeky pre svojich najmenších, máme pre vás pár dobrých inšpirácií na darčeky. Tá úprimná detská radosť z darčekov, to je na sviatkoch to najkrajšie! Nezabúdajme ale, že materiálne darčeky nie sú všetko a snažte sa aj vo vašej rodine zachovať to pravé čaro Vianoc.

Hračky pre chlapcov

Ak máte syna, synov a hľadáte tie najlepšie hračky pre chlapcov, rozhodne ani tieto Vianoce nezabudnite kúpiť auto pod vianočný stromček. Chlapcov potešíte kvalitnými elektrickými autíčkami na diaľkové ovládanie. Ak má váš syn radšej vrtuľníky, odporúčame vám pozrieť mu parádne vrtuľníky na diaľkové ovládanie. Toto sú najobľúbenejšie a aj najpredávanejšie hračky pre chlapcov a niet sa čo čudovať, potešia každého malého, i veľkého chlapca.

Chlapcov potešíte aj hračkárskym náradím, nástrojmi, či detskými zbraňami.

Hračky pre dievčatá

Dievčatá potešíte novými bábikami, česacími hlavami, ale aj novým detským toaletným stolíkom pre malé parádnice. Svojej dcére môžete kúpiť aj malú detskú kuchynku s kuchynským náradím. Malé princezné sa určite potešia aj nádherným a jemným baldachýnom nad detskou postieľkou.

Ak má vaša dcéra obdobie hrania sa s bábikami, kúpte jej pod vianočný stromček napríklad nové oblečenie pre bábiky, drevenú detskú postieľku pre bábiky alebo aj kočíky pre bábiky.

Detské kostýmy

Univerzálnymi vianočnými darčekmi pre deti sú detské kostýmy. Ak sa chystá vaše dieťa aj na karneval, môžete ho už pod vianočným stromčekom potešiť novými detskými kostýmami.

Detské kostýmy sú skvelým darčekom nezávislé od toho, či s deťmi plánujete ísť na karneval, alebo nie. Medzi obľúbenými detskými kostýmami sú kostýmy pre motýľa, maska Iron Mana, maska Hulka, kostým Ninja korytnačky a dokonca aj Frozen kostým.

Dievčatá určite potešia krásne tylové sukničky.

Odporúčané weby