V takmer každej úradnej inštitúcii môžeme očakávať, že sa stretneme s byrokraciou. Ľudia sú na seba zlí, hľadia len na seba a vôbec neberú ohľad na iných. Žijeme v uponáhľanej dobe, kedy každému ide len o zisk a nehľadí na nič iné. Napríklad takí začínajúci podnikatelia, ktorí keď chcú začať rozbiehať svoj biznis, budú musieť navštíviť množstvo úradov, kým sa im podarí všetko vybaviť.

Ak ale túžite rozbehnúť vlastný biznis, čo by vám mohlo pomôcť vyhnúť sa byrokracii?

Zverenie založenia firmy inej firme

Byrokracii sa môžete vyhnúť už pri založení s.r.o. Stačí, ak si vyberiete firmu, ktorá zakladá nové firmy začínajúcim podnikateľom, ktorí sa chcú vyhnúť byrokracii, no zároveň sa im nechce čakať, kým budú všetky potrebné dokumenty vybavené. Navyše sú vhodné pre tých, ktorí sa doteraz s podnikaním vôbec nestretli a je to pre nich niečo úplne nové.

Založenie s.r.o. prebehne presne podľa pravidiel. Vy danej firme zaplatíte peniaze za založenie s.r.o. a oni vám po vybavení všetkého položia na stôl papiere s dokumentami, že daná firma je len vaša.

Nevyberajte predražené kancelárie a skúste virtuálne sídlo

Byrokracii sa nevyhnete ani pri výbere sídla vašej firmy. Každý jeden majiteľ budovy prenajíma a predáva kancelárske priestory za astronomické ceny a ako začínajúcemu podnikateľovi vám hľadanie sídla vašej firmy narobí veľké problémy. Ak sa chcete vyhnúť byrokracii, prenajmite si sídlo v Bratislave. Virtuálne sídla sú vhodné aj pre začínajúcich podnikateľov, ktorí potrebujú ušetriť každé jedno euro a prenájom drahých kancelárskych priestorov by ich položil na kolená.

Ready made spoločnosť

Ak sa chcete vyhnúť byrokracii na úradoch, dajte si založiť spoločnosť firme, ktorá sa na to špecializuje. Ak sa vám ale nechce čakať a chcete podnikať trebárs už zajtra, kúpte si ready made spoločnosť, ktorá je už založená a stačívám len prepísať meno konateľa na vaše! Keď už budete mať všetko založené, zajednané, teraz nastáva čas vybaviť si kanceláriu. Nezabúdajte na kúpu funkčného výkonného notebooku a samozrejme zainvestujte aj do dobrej tlačiarne HP, do ktorej musíte kúpiť tonery HP.

Značka HP je totiž zo všetkých značiek notebookov a tlačiarní najspoľahlivejšia.

Odporúčané weby