Nejedna žena túži mať doma modernú kuchyňu so všetkými najmodernejšími dizajnovými prvkami. Žiaľ, málokto z nás dokáže predpovedať, čo bude nasledujúce roky v interiérovom dizajne v móde. Musíme si zvoliť zlatú strednú cestu – minimalizmus, ktorý nikdy nikoho neomrzí. Minimalizmus v kuchyni preferujeme najmä preto, lebo sme neustále dennodenne vystavovaní množstvu podnetov a pri príprave chutného jedla túžime mať zaslúžený pokoj bez zbytočných chytačov prachu a dekorácií, ktoré sa do interiéru absolútne nehodia.

Kuchynská linka

Základnou dominantou modernej kuchyne je nepochybne kuchynská linka. Sme odkázaní dávať si ju vyrobiť na mieru, čo je v podstate aj výhodou. Sami si určíte, koľko šuflíkov a políc potrebujete a okrem toho si môžete dať namontovať aj potravinové skrine alebo výsuvné boxy, ktoré sú v súčasných moderných kuchyniach prakticky alfou a omegou. Kuchynská linka musí kontrastovať s dlažbou v kuchyni, ale aj s perfektne opracovanými drevenými parketami v ostatných miestnostiach.

Masívny jedálenský stôl

Prepájanie jedálne s kuchyňou je dnes už samozrejmosťou. Jedáleň býva od časti, kde sa pripravujú jedlá, rozdelená jednoduchým pultom, alebo čoraz obľúbenejšou japonskou stenou. Dominantou jedálenskej časti je jedálenský stôl s pevnými masívnymi nohami. Odporúčame moderné dyhované jedálenské stoly, ktoré majú pevnú konštrukciu, pôsobia luxusne a vydržia vám niekoľko rokov bez toho, aby vám stolové nohy povolili.

K jedálenskému stolu kvalitné stoličky

Súčasťou jedálenskej zostavy sú nepochybne aj jedálenské stoličky. Dajte si vyrobiť luxusné jedálenské stoličky s kvalitným operadlom, pevnou sedacou časťou a masívnymi nohami. Odporúčame luxusné talianske jedálenské stoličky vyrobené z toho najkvalitnejšieho dostupného materiálu.

Materiál stoličiek prispôsobujte celkovému štýlu a samozrejme jedálenskému stolu. Musia vytvoriť celok, ktorý bude perfektne ladiť.

Ak túžite po modernej kuchyni, investujte do spolupráce s kuchynským štúdiom, ktoré vám vytvorí modernú kuchyňu, ktorá bude mať štýl a bude prispôsobená vašim požiadavkám.

Odporúčané weby