Ak rozbiehate biznis a vytvárate si vlastnú web stránku, okrem kvalitného obsahu budete nevyhnutne potrebovať aj kvalitné obrázky. Ak nemáte žiadneho dvorného fotografa a stačia vám fotografie z fotobaniek, nájdite si dobrú slovenskú fotobanku, ktorá vám ponúkne fotografie z rôznych oblastí života.

Fotkyzadarmo.sk

Viacerým začínajúcim podnikateľom sa nechce platiť za fotografa a už vôbec nie za fotografie z fotobaniek. Treba si však uvedomiť, že akýkoľvek web nemôže fungovať bez obrázkov. Ak chcete prilákať záujemcov o vaše produkty a chcete vysokú návštevnosť, potrebujete kvalitné fotografie týkajúce sa vášho biznisu. Nájdite si preto slovenskú fotobanku, ktorá vám poskytne obrázky, ktoré potrebujete a ak sa dá, tak aj kľudne zadarmo. Vyskúšajte napríklad fotobanku, ktorú nájdete na ľahko zapamätateľnej adrese – fotkyzadarmo.sk. Nájdete tam fotografie zdarma.

Fotografie rozdelené do kategórií

Na tejto slovenskej fotobanke nájdete kvalitné obrazy zvierat, ľudí, jedál, predmetov a množstvo ďalšieho. Ak máte kvalitné fotografie aj vy, pokojne môžete pridať zaujímavé fotografie aj vy. Tieto fotografie sú však bez uvedenia autora, čiže ak budete chcieť pridať fotografie aj vy, môžete, ale vaše meno tam uvedené nebude.

Preštudujte si podmienky. Na web stránke tejto fotobanky nájdete všetky potrebné informácie. Fotografie sú dostupné bez autorských práv podľa licencie Creative Commons CC0. Fotografie sú rozdelené do rôznych kategórií, takže sa nemusíte báť, že nenájdete fotografie, ktoré potrebujete.

Možnosť vytlačiť si ich na predmety

Vyhľadajte si fotografie, ktoré potrebujete. Sú v kvalitnom rozlíšení, takže sa nemusíte báť, že keď si pomocou nového termotransferového lisu vytlačíte fotografiu na hrnček, na taniere alebo puzdrá na mobily, že budú nekvalitné.

Odporúčané weby