Každá prvorodička si veľmi neuvedomuje, ako sa jej život zmení po narodení bábätka. Číta rôzne materské fóra, pozerá zaujímavé programy pre mamičky, kupuje si knižky o dieťatku, pričom najviac informácií môže získať práve od toho, kto ju vychoval a porodil – od svojej matky.

Naše matky sa dokázali starať o rodinu a deti aj bez akéhokoľvek prístupu na internet a všetko zvládli bez internetových informácií.

Cenné rady

Keď však dnešné mamičky chcú stíhať aj domáce práce, ale zároveň nechcú zanedbávať materinské povinnosti, hľadajú spôsob, ako mať dieťatko neustále pri sebe, na očiach. Malé detičky sú totiž veľmi živé a stačí sekunda na to, aby zhodili obrus zo stola, buchli sa o hrany nábytku a pod. Keď si ale kúpite elastickú šatku na nosenie, zvládnete všetko bez najmenších problémov. Predtým, ako ale dieťatko uviažete do tejto šatky, poraďte sa so skúsenými mamičkami alebo ženami, ktoré vedia presne, ako sa dieťatko viaže do týchto šatiek. Na internete nájdete dokonca aj videá, ako dieťatko uviazať do konkrétnych šatiek.

Dieťatku neškodia

Keď si kúpite nový Ergobaby nosič, výrazne si tak uľahčíte materskú dovolenku. Dieťatko budete mať neustále pri sebe a popritom zvládnete upratať hračky, uvariť chutný obed a vypiť si aj chutnú rannú kávu. Dieťatku sa v nosiči alebo v šatke nedeformujte telíčko, čiže sa nemusíte obávať, že by ste svojmu drobčekovi ublížili. Navyše je dokázané, že ak dieťatko pravidelne nosíte v nosiči alebo v šatke, nebudí sa, dobre spinká a je pokojnejšie. Prítomnosť matky je pre dieťatko veľmi dôležitá, preto začnite svoje dieťatko nosiť už od narodenia. Tam, kde sa s kočíkom nedostanete, dostanete sa tam so šatkou alebo nosičom.

Užívajte si každú jednu chvíľu

Kým dáte svoje dieťatko do tej najlepšej Súkromnej materskej školy v Trenčíne, prejde ešte nejaký čas. Trávte spolu s dieťatkom čo najviac času. Len matky veľmi dobre vedia, ako tento čas neuveriteľné rýchlo uteká.

Odporúčané weby