Vianočné sviatky sa nezadržateľne blížia a ak podnikáte, práve teraz si uvedomujete, že je šanca zvýšiť povedomie o svojej firme a automaticky tak zvýšiť zisk. Ľudia teraz trávia podstatne viac času nakupovaním a práve preto, ak chcete zvýšiť počet zákazníkov, ale zároveň nechcete utratiť všetky svoje úspory na reklamu, spojte sa s call centrom.

S čím vám call centrum pomôže?

Call centrum v Bratislave alebo v ktoromkoľvek inom meste vám pomôže zvýšiť počet objednávok, pomôže vám zvýšiť návštevnosť obchodných miest, dohodne vám ďalšie obchodné stretnutia a pomôže vám získať vyplnené dotazníky od vašich zákazníkov. Spolupráca s call centrom v Bratislave sa vyplatila už mnohým podnikateľom a vyplatiť sa môže aj vám. Stačí ich kontaktovať, dohodnúť si stretnutie a ak sa vám ich ponuka bude páčiť, stačí podpísať zmluvu o spolupráci.

SMS marketing

SMS si každý zapamätá a práve preto vám aj samotné call centrum odporučí zamerať sa najmä na SMS marketing. Je efektívny a behom chvíle vám zvýši počet zákazníkov až na dvojnásobný počet. Teraz pred Vianocami, kedy každý pozerá do svojich mobilov, vyskúšajte SMS marketing. Uvidíte, že takýto spôsob „prezentácie“ vašej firmy sa vám bude páčiť.

Robte súťaže na sociálnych sieťach

Sociálne siete, najmä Instagram a Facebook vám pomôžu zvýšiť počet zákazníkov a zisk behom chvíle. Vytvorte konkrétne na fanpage stránke vašej firmy súťaž o nejaké vaše produkty a uvidíte, že za krátku chvíľu sa vám navýši počet fanúšikov, ktorí vás začnú sledovať na danej sociálnej sieti a môžu vás odporučiť svojim známym. Ak sa zameriavate na predaj Robusty a iných káv, vytvorte súťaž o kávu Robusta. Kto by doma nechcel mať takúto chutnú kofeínovú bombu?

Ako teda zvýšiť počet zákazníkov práve teraz pred najkrajšími sviatkami roka? Orientuje sa na sociálne siete, robievajte súťaže a začnite spolupracovať s dobrým call centrom, ktoré vám navýši počet zákazníkov v priebehu krátkej doby.

Odporúčané weby