Ak plánujete v blízkej dobe začať s podnikaním, už máte pravdepodobne vyzistené, ktoré dokumenty neodkladne potrebujete a kam všade máte ísť. Viete však, že ako podnikateľ- začiatočník máte možnosť odkúpiť si ready made spoločnosť a znížiť si tak náklady na prenájom kancelárskych priestorov?

Ready made spoločnosti

Ak ste si ešte nezaložili firmu, využite túto možnosť a to, kúpte si úplne novú ready made spoločnosť. Ready made spoločnosti sú založené čisto len za účelom ďalšieho odpredaja, čiže ak vy začínate a chcete ušetriť peniaze, ale aj čas vybavovaním potrebných dokumentov, ready made spoločnosť bude pre vás ako stvorená.

Prenájom virtuálneho sídla

Predražené kancelárske priestory vedia odradiť mnoho nádejných podnikateľov, avšak my vám prezradíme niečo, čo môžete využiť aj vy, ak chcete ušetriť na kancelárskych priestoroch. Firmy, ktoré predávajú vyššie spomínané ready made spoločnosti, poskytujú aj virtuálne sídla. Prenájom takéhoto sídla vás vyjde podstatne menej. Len pre porovnanie kancelárske priestory v ktoromkoľvek meste na Slovensku vás vyjdu mesačne na niekoľko stoviek eur, kdežto prenájom virtuálneho sídla len na niekoľko desiatok eur.

Čo môžete teda ako začínajúci podnikateľ využiť? Môžete si uľahčiť vstup na podnikateľský trh tým, že si kúpite ready made spoločnosť a prenajmete virtuálne sídlo. Ročne dokážete ušetriť nemalé peniaze a nikdy neviete, môže nastať kríza a každé euro naviac budete neodkladne potrebovať. Za tieto peniaze si môžete dovoliť kúpiť nové kancelárske pomôcky a ďalšie balenia cartridgov.

Odporúčané weby