Každému nositeľovi sa občas stane, že okuliare mu spadnú, omylom si na ne sadne, alebo sa s nimi pohrá nejaké dieťa. Tak sa môže stať, že praskne rám, alebo sa uvoľní či vypadne skrutka alebo sa inak poškodia a vy cítite, že nesedia na vašej tvári tak, ako keď boli nové. Ak sa rôznym spôsobom vaše okuliare poškodia, treba ich okamžite zaniesť do očnej optiky, kde sa o ne adekvátne postarajú a vrátia vám ich naspäť ako nové.

Časom sa môže aj stať, že na okuliaroch sa začnú usadzovať rôzne nečistoty, ktoré sa nedajú odstrániť bežným čistením. Je preto dobré ich raz za nejaký čas vyčistiť ultrazvukom, ktorý vyčistí okuliare dôkladne, lebo sa dostane aj na tie najmenšie miesta.

V prípade, že sú okuliare poškodené tak, že sa nedajú opraviť, treba objednať náhradné diely. Každá dobrá optika vám aj v tomto prípade dokáže pomôcť. Ak prinesiete okuliare do tej optiky, kde ste si ich kupovali, vedia zamestnanci zistiť presný model, ktorý ste si zakúpili a podľa neho objednať potrebný diel. Ak aj okuliare nie sú v kupované v danej predajni, napriek tomu vám každá dobrá optika pomôže a vyjde v ústrety.

 

Odporúčané weby