Štiavnické vrchy síce nepatria k slovenským veľhorám, ale zato môžu tiež ponúknuť prekrásne prostredie pre dvojice alebo rodinky s deťmi. Ak hľadáte sympatický hotelový komplex, ktorý by vás nevyšiel draho a umožňoval vám ubytovanie na úrovni, skúste hotelový komplex Salamandra.

Príjemný wellness

Štiavnické vrchy, konkrétne hotel Salamandra, poskytuje pre svojich návštevníkov aj wellness. Čo viac by ste si mohli priať ako príjemné ničnerobenie v najkrajšom wellness hoteli na Slovensku? Príroda dodáva tomuto wellnessu zvláštnu atmosféru. Vedeli by ste si predstaviť relaxovať vo vírivke a popritom pozerať na okolité Štiavnické vrchy? Nechajte sa počas pobytu pomasírovať nielen prírodou, ale aj prekrásnym wellness zážitkom. Čakajú vás najlepšie sauny, masáže a príjemná odpočinková zóna.

Môžete zažiť aj nezabudnuteľnú firemnú akciu

Príjemné ubytovanie v Štiavnických vrchoch vám bezpochyby poskytne hotel Salamandra. Vedeli ste, že okrem relaxovania sa môžete v tomto hoteli aj zabávať? Akonáhle máte v pláne firemnú akciu, skúste ešte zabojovať o rezerváciu termínu. Šikovný personál hotela vám dokáže pripraviť perfektnú firemnú akciu, na ktorú budú ešte vaši hostia dlho spomínať.

Štiavnické vrchy sú ideálne nielen na leňošenie, ale aj na prácu. Príroda je jednoducho čarovná. Chcete sa o tom presvedčiť? Vezmite na seba vzorovaný sveter a utekajte si objednať nezabudnuteľný pobyt v Salamandre. Ak sa vám nechce utekať cez pol Slovenska len kvôli objednávaniu pobytu, zájdite radšej na ich web stránku a pozisťujte si potrebné informácie. Miesta sa rýchlo plnia. Rezerváciu určite neodkladajte!

Odporúčané weby