Kúpeľňa je miesto, kde vykonávame hygienu. Občas sa môže pritrafiť, že sa niečo pokazí. Ak už ale dlhšiu dobu plánujete kompletnú alebo len čiastočnú rekonštrukciu, skúsime vám poradiť na čo by ste s určitosťou nemali zabúdať. Čo nesmiete prehliadnuť?

Labilita kúpeľňového nábytku

Podaktorý kúpeľňový nábytok je síce lacný, ale neprináša kvalitu. Ak chcete kvalitu, bude pre vás potrebné našetriť si väčší finančný obnos alebo len ísť na webovú stránku, na ktorej si dopodrobna budete môcť prezrieť všetok kvalitný kúpeľňový nábytok. Kúpeľňový nábytok nie je jednosezónna investícia. Predpokladáte, že ten, ktorý si kúpite, vám poslúži niekoľko desaťročí. Ak nechcete vyhodiť peniaze zbytočne do koša, hľadajte pevný a nie labilný nábytok. Verte, že sa dá nájsť dobrý kúpeľňový nábytok za rozumnú cenu. Bude potrebné však investovať viac času do hľadania.

Zasekávajúce sa umývadlové vodovodné batérie

Môže sa stať, že až po nainštalovaní novej vodovodnej batérie zistíte, že sa zasekáva. Problematické bývajú najčastejšie umývadlové vodovodné batérie, ktoré sa vedia najčastejšie kaziť. Buď sú kazové už od výroby, alebo si ich sami zničíte nedôkladným používaním. Vyberajte si vždy kvalitné umývadlové vodovodné batérie, ktoré budú moderné a nepokazia sa vám hneď po pár použitiach. Zle tesniace vodovodné batérie vám vedia spôsobiť veľké problémy. Neriskujte ich.

Správne vetranie kúpeľne

Pri rekonštrukcii kúpeľne by ste mali svoj zrak upriamiť aj na vetranie. Práve nepravidelným vetraním spôsobíte nadmernú vlhkosť. Začne sa vám tvoriť pleseň, ktorú bude problematické odstrániť. Vetrajte pravidelne a uvidíte, že vlhkosť bude na izbovom vlhkomeri rapídne klesať.

Odporúčané weby