Robíte veľkú rodinnú oslavu, ste z okolia Žiliny, ale nechce sa vám ju chystať doma? Pri predstave veľkého množstva riadu, pripravovania, obsluhovania sa vám na rukách objavuje husia koža? Neobávajte sa toho, spoľahnite sa na odborníkov a doprajte si luxus. V Žiline ho nájdete.

Kde ho nájdeme?

Počuli ste už o hoteli Galileo? Krásne fasády a ešte krajší interiér. Ideálne miesto na vašu oslavu, nemyslíte? Žiadne starosti okolo prípravy, odborný personál všetko pripraví za vás, zabezpečí vám obsluhu, ale aj prípravu kvalitného jedla. Čiže žiadne špinavé hrnce, milé ženy. Ideálne!
Aj keď hotel Galileo radíme skôr medzi kongresové hotely, pretože sa v ňom usporiadavajú rôzne kongresy, semináre, školenia, môžete si v prenajímaných priestoroch objednať aj rodinnú oslavu. V máloktorom hoteli toto môžete. Jeden veľký plus dávame. Keby len jeden! Nechajte sa očariť jeho krásou, verte, že rodinní príslušníci si budú pochvaľovať. Navštívte kongresový hotel v Žiline a neoľutujete!

Čo keď sú moji rodinní príslušníci zďaleka?

Nič to. Veď sa budete nachádzať v hoteli. Máte možnosť ubytovať svojich rodinných príslušníkov v hoteli, kde sú izby cenovo dostupné a ceny sú primerané k službám a kvalite. Takže sa neobávajte, že zaplatia milión za noc v luxusnom hoteli. Jednoznačne vám doporučujeme lacné ubytovanie v Žiline práve v hoteli Galileo. Vaši známi sa nemusia tlačiť na gauči u vás,ale môžu si dopriať kvalitný spánok v krásnych apartmánoch v hoteli Galileo. Odporúčajte! Nerozmýšľajte nad organizáciou, ale dajte si dobrú kvalitnú kávu.

Doping menom káva

Nehovoríme o žiadnych dopingoch u športovcov! Chceme vás však navnadiť na kúpu nových kávovarov, ktoré vám ponúknu široké spektrum káv. Spravte si doma domácu kaviareň a ušetrite si cestu do kaviarní za kvalitnou kávou. Veď ju môžete mať aj doma! Vychutnáte si ju v pohodlí svojho kresla. Paráda, nie?

Odporúčané weby