Keď sa povie interaktívna tabuľa, okamžite vám napadne, že to je ten veľký hit, ktorý sa v posledných rokoch rozšíril po školách ako mandelinka po zemiakovom poli. Je tu však veľký rozdiel – interaktívna tabuľa je užitočná, pomáha deťom byť súčasťou diania na vyučovacej hodine. Keď s ňou učiteľ vie správne robiť, dokáže urobiť z hodiny zábavnú, náučnú a sviežu jazdu, ktorá žiakov baví. No rozmýšľali ste niekedy, že by ste mohli využiť túto tabuľu aj vo vašej firme?

Urobte porady zaujímavejšími

Poznáte to, čím je porada dôležitejšia, tým je nudnejšia. Ale s interaktívnou tabuľou môžete vpustiť do zabehnutých zvykov trochu sviežeho vzduchu a aj ekonomickú prezentáciu s grafmi, štatistikami a samými číslami urobíte zaujímavejšou. A to je na tom najdôležitejšie, aby ste divákov zaujali a tí mali pocit, že sú súčasťou prezentácie, a nie že to je iba vaša one man show. Netlačte svoju prezentáciu na papier, ušetrite si toner na dôležitejšie veci a vyskúšajte urobiť ďalšiu poradu vďaka interaktívnej tabuli akčnejšiu.

Mávate vo firme dusno?

Teraz nemyslím také, keď vám v poslednej chvíli padne nádejne vyzerajúca zákazka. Myslím normálne dusno, aké býva v lete. Otvorené okná nepomáhajú, musíte robiť prievan a otvárať aj dvere. No každú chvíľu dvere trieskajú ako v rozhádanej talianskej rodine a susedia z iných kancelárií si môžu myslieť niečo nepekné.

Vymeňte klasické dvere za posúvny systém. Čo to je? Sú to dvere na koľajničkách, ktoré keď chcete otvoriť, iba ich potlačíte. Takže už žiadne búchanie dverami, iba príjemný prievan. Aké sú výhody posuvného systému? Šetrí miesto – dokáže ušetriť aj viac ako jeden meter štvorcový. Takéto dvere sú dizajnovo dokonalejšie a zaujímavejšie a už žiadny z vašich kolegov či susedov z kancelárie si o vás nebude myslieť, že pracovný tlak riešite trieskaním dverami. Urobte si aj vďaka nim z kancelária príjemnejšie miesto.

Odporúčané weby