Jar nás dlho naťahovala, najprv prišla, potom zase odišla, no teraz sa vrátila v celej svojej kráse a vďaka nej už môžu ženy potešiť svoje okolie letnými outfitmi. Ale čo si obliecť? Aké trendy si pre nás pripravilo leto 2015? Okrem návratu k hippies móde zo 70. rokov minulého storočia, kde dominovali kvetové vzory, sa môžeme tešiť na jemné pastelové farby a jemné ženské outfity.

Šaty z jahodovej peny

Jednou z najžiadanejších farieb tohto leta je práve farba jahodovej peny – slabo ružová alebo žuvačkovo ružová, vyberte si, ktorý výraz sa vám páči viac. Jednoduché, no zároveň elegantné šaty, ktoré nechajú vyniknúť vašu ženskosť sú hitom tohto leta. Ani ostatné pastelové farby nie sú odpísané – svetlozelená, modrá, oranžová či fialová. Rozžiarte svoj outfit nádherným pastelovým odtieňom.

Nebojte sa pestrých kombinácií

Vašu ženskosť okrem šiat zvýrazni aj áčková sukňa. Opäť vyberajte žiarivé letné farby. Nebojte sa ani žltej – pekná žltá áčková sukňa, biela blúzka, červená kabelka a zelené lodičky. Skúste tipnúť, akej zelenej farby. Áno, správne, pepermintovo zelenej. Ide o veľmi jemný, nekomplikovaný a ženský outfit. Keď k tomu pridáte správne slnečné okuliare, či už s bielym alebo modrým rámom, stanete sa neodolateľnou.

Nezabúdajte na doplnky

Keď ide o jednoduché a čisté outfity, nesmiete zabudnúť pridať o to výraznejšie doplnky. Bižutériu, šperky, okuliare či hodinky. Pri jednofarebnej blúzke by mal byť výrazný náhrdelník samozrejmosťou. Potom zlaďte ostatné šperky podľa štýlu a farby náhrdelníku. Nie je dobré, keď máte na sebe naraz šperky rôznych farieb a štýlov, pôsobí to rušivo. Vyberte si šperky z akéhokoľvek materiálu, dôležitý je jednotný vzhľad. Keď sa budete riadiť týmito radami, rozžiarite ulicu a vyčaríte nejeden úsmev na perách.

Odporúčané weby