Patríte k tým ľuďom, ktorí trávia za volantom väčšinu svojho pracovného času? Je jedno, či ste taxikár, obchodný zástupca, podnikateľ, ktorý sa stretáva s partnermi alebo vodič autobusu. Jedno máte všetci spoločné – trávite vo svojom aute dlhé hodiny. Preto by ste si mali dať záležať na tom, ako sa tam cítite. Tak ako si v kancelárii donesieme na svoj stôl šálku na kávu, zápisník či fotky rodiny, aby sme sa cítili príjemne, je prirodzené, ak sa chceme cítiť príjemne aj v aute.

Zútulnite si auto

Pri toľkých hodinách strávených za volantom je logické, keď chcete mať jazdu čo najpohodlnejšiu. Masážne autopoťahy, vône do auta, dashcam, opierka na lakeť, na krk či ďalšie autodoplnky, ktoré vám urobia jazdu autom pohodlnejšou. Nemali by ste báť aj väčšej investície, keďže viete, že to naplno využijete. Navyše opierky či masážne poťahy ocení aj vaša chrbtica a vlastne celé telo, ktoré sa nebude cítiť ako po hodinách mučenia na škripci, keď vystúpite.

Z vášho auta sa stala kancelária, preto je dôležité, aby ste tam mali poriadok. Neporiadok v kancelárii automaticky znamená neporiadok v práci a je jedno, či má vaša kancelária štyri steny alebo štyri kolesá. V zime by mali byť gumové autorohože samozrejmosťou, pretože sneh so soľou vám narobia poriadnu paseku na vašich koberčekoch. To, že by ste mali odpadky vyhadzovať do koša priebežne a nie ich hádzať dozadu za sedadlo a vyhodiť ich až vtedy, keď vám bránia vo výhľade v spätnom zrkadle.

Opatrnosti nie je nikdy dosť

Ak sa hovorí o peniazoch, že ich nikdy nie je dosť, tak o opatrnosti na cestách to platí dvojnásobne. Keď cestujete aj do zahraničia, nielenže by ste mali jazdiť opatrne, ale mali by ste sa nechať poistiť. Cestovné poistenie do zahraničia by malo byť pre vás samozrejmosťou. Celoročná poistka do zahraničia stojí len pár eur a bola by hlúposť zbytočne riskovať kvôli takejto ušetrenej sume.

Odporúčané weby