Mať terasové priestory v dnešnej dobe najmä pre tých, ktorí bývajú v meste, je veľká výhoda. Nie každý sa ale môže pochváliť priestranným priestorom, kde si bude môcť dovoliť pozvať celú rodinu bez toho, aby sa hostia netlačili. Ak bývate na dome a plánujete rekonštruovať terasové priestory, odporúčame vám prečítať si nasledujúce rady. V tomto prípade vás nemusia zaujímať obklady do kúpelne. Budete riešiť exteriérové priestory.

Krb – dominanta terasových priestorov

Vedeli by ste si predstaviť krásne terasové priestory bez miesta, kde si budete môcť pripraviť chutné jedlo, poprípade si užiť romantiku? Veľa rodín si však nemôže dovoliť najať firmu, aby im od základov postavila murovaný krb a radšej si vyberá lacnejšie krbové vložky. Nebojte sa však, že krbovou vložkou niečo pokazíte. Krbové vložky dotvárajú atmosféru na terase a s úctou ich môžeme zaradiť medzi najkrajšie prvky celých terasových priestorov.

Dlažba a obklad

Keby vám môžeme poradiť, určite by sme vám ako prvé odporučili oteruvzdorné vonkajšie dlažby, ktoré sú odolné, stálefarebné, protišmykové a najmä mrazuvzdorné. Nevyberajte hneď prvú dlažbu, ktorá sa vám zapáči. Vyberajte viaceré a porovnávajte. Jedine tak si dokážete vybrať vhodnú vonkajšiu dlažbu na vašu novú terasu.

Odporúčané weby