Tak veľmi ste sa tešili na príchod svojho dieťatka, až ste si nestihli uvedomiť, že aj tohto malého drobčeka môžu postihnúť zdravotné problémy. Čím môže trpieť také malé dieťatko? Môže trpieť silnými bolesťami bruška alebo sa dokonca môže jednať o intoleranciu laktózy, ktorá sa prejavuje aj u starších detí.

Silné bolesti bruška

Ako aj dospelých ľudí alebo aj staršie deti trápia bolesti bruška, tak isto to môže byť aj u tých najmenších- u dojčiat. Ako sa prejavuje bolenie bruška? Bolenie bruška sa prejavuje silným plačom dieťatka. Aj keď podaktorí nevidia rozdiely v obyčajnom plači od plaču, ktorý vzniká kvôli bolestiam bruška. Nepríjemné bolesti bruška sú vlastne detská kolika. S týmto pojmom ste sa už stretli? Podaktoré mamičky to istotne niekde zachytili. Ak má váš drobček pár mesiacov, spozornite! Najviac intenzívne bolenie bruška sa prejavuje práve vtedy, keď má vaše dieťa dva až tri mesiace. Ak by ste chceli zistiť viac potrebných informácii o bolestiach bruška, nazrite na stránku detskekoliky.sk, kde je všetko pekne podrobne popísané.

Problém s intoleranciou laktózy

Malé dojčatá majú problém prijať cukor laktáza, ktorý sa nachádza v mliečku. Zdá sa vám, že vaše dieťatko plače až príliš dlho? Bojíte sa ho chytiť za bruško, pretože sa jeho plač práve vtedy len viac zintenzívňuje? Skúste sa opäť poradiť s odborníkmi na stránke detskekoliky.sk. Pomôžu vášmu dieťatku oveľa skôr ako doktor. Ste zvedaví, čo je to za pomoc? Intolerancia laktózy je nepríjemný problém, ktorý netreba zanedbať.

Elektrické autíčka, ktoré sú snom každého dieťaťa

Zanedbávať by ste nemali vaše dieťa aj ohľadom hračiek. Vynikajúce hračkárstvo na internete, ktoré vás nenúti z domu ani len prsty vystrčiť vám umožňuje objednať si kvalitné elektrické autíčka pre deti. Zaujala vás ponuka na hrackarstvo.eu?

Odporúčané weby